page background

Community Center in Lubbeek, BE Studiebureau Boydens

description

Construction of a new community center located next to the town hall  complete with library, multifunctional event hall, and multifunctional meeting rooms. The main purpose of the center is to promote culture, social networking, and to enjoy a place where people can experience, learn, create, celebrate and participate.

1720

general data

total cost price: € 3.537.721,90

total area: 1.942 m²

Study start date:: October 2013

completion date: February 2017

nature of work: Construction: study and following up MEP / EPBD reporting

cost techniques: € 1.008.132,14

sustainable

K Level: 26 (community center); 27 (library)
E Level: -
Certification: -

client

Gemeente Lubbeek, Gellenberg 16, 3210 Lubbeek, BE

architect

Dierendonckblancke Architecten bvba, Nederkouter 111, 9000 Gent, BE