SHARE

Burberry

Brussel, Belgium, Europa

Sector Commercial & retail
Projectstatus opgeleverd
Project Brussel, Belgium, Europa
Start - Einde uitvoering June 2010 - September 2010
Architect Forma Concreta Architectes, Brialmontlei 10, 2018 Antwerpen, BE
Start - Einde studie February 2010 - April 2010
GFA 350 m2
Scope Studie en opvolging technische installaties
Aard der werken Renovatie
Opdrachtgever Burberry Europe, Horseferry Road, London SW1P 2AW, UK

Inrichting van een leegstaand pand tot een exclusieve winkel ruimte voor Burberry in het centrum van Brussel.

Verwarming en koeling voorzien door een VRF-systeem met naregelunits in de luchtkanalen.

Centrale ventilatie (10.000m³/h) met een luchtgroep met warmterecuperatie (kruisstroomwisselaar), free‑cooling aangesloten op verborgen lijnroosters.

Aan de inkomdeur werd een luchtgordijn geplaatst dat eveneens is aangesloten op het VRF-systeem.

De winkel is uitgerust met systemen voor branddetectie, toegangscontrole, inbraakdetectie, diefstalbeveiliging, camerabewaking, draadloos netwerk en klantentelling.

Tevens is de winkel uitgerust met verscheidene multimediasystemen zoals een geluidsinstallatie en interactieve touch-screens.

Meer informatie over Burberry Brussel.

Meer renovatieprojecten in Europa.