SHARE

BURBERRY STORE

Belgium, Europa

Sector vrijetijd
Projectstatus opgeleverd
Project Belgium, Europa
Start - Einde uitvoering From September 2010
Architect Forma Concreta Architectes, Brialmontlei 10, 2018 Antwerpen, BE
Start - Einde studie February 2010 - June 2010
GFA 350 m2
Opdrachtgever Burberry Europe, Horseferry Road, London SW1P 2AW, UK

 

Inrichting van een leegstaand pand tot een exclusieve winkelruimte in het centrum van Brussel.

Om een aangenaam comfort in de winkel te kunnen garanderen zijn volgende technische installaties geïntegreerd. Verwarming en koeling worden voorzien door een VRF-systeem met naregelunits in de luchtkanalen. De Centrale ventilatie (10.000m³/h) met een luchtgroep met warmterecuperatie (kruisstroomwisselaar) en free cooling aangesloten op verborgen lijnroosters. Aan de inkomdeur werd een luchtgordijn geplaatst dat eveneens is aangesloten op het VRF-systeem.

De winkel is verder compleet uitgerust met systemen voor branddetectie, toegangscontrole, inbraakdetectie, diefstalbeveiliging, camerabewaking, draadloos netwerk en klantentelling. Tenslotte zijn er in de winkel ook verscheidene multimediasystemen, zoals een geluidsinstallatie en interactieve touch-screens, geïnstalleerd.

Sustainable Features

comfort
comfort
warmte recuperatie
warmte recuperatie
passieve koeling
passieve koeling