page background

About Studiebureau Boydens

boydens engineering is een bouwtechnisch en duurzaam ingenieursbureau actief in de conceptualisering, ontwerp en controle van de technische installaties in middelgrote tot grote gebouwen. We combineren een op ervaring gebaseerde ontwerpmethodologie met state-of-the-art simulaties die het concept verbinden met de verwachte technische prestaties. Met meer dan 100 specialisten in onze verschillende vestigingen in België, Luxemburg en Vietnam; werken we nauw samen met belangrijke technische experten om zo een team te vormen dat gericht is op open en efficiënte communicatie. Dit maakt op zijn beurt de uitwisseling van ideeën over de verschillende sectoren heen mogelijk, wat resulteert in ontwerp-oplossingen die staan voor kwaliteit, functionaliteit, comfort en distinctie. Naast het verzorgen van originele ontwerpen en toezicht op de nieuwe installaties op de site, adviseren wij ook hoe bestaande installaties te optimaliseren terwijl flexibel te blijven voor toekomstige uitbreidingen en re-engineering.
 

nieuws

09/07/2019 Brugge krijgt de grootste en schoonste ondergrondse parkeergarage van het land. En wij maken deel uit van het ontwerpteam!

Brugge krijgt de grootste en schoonste ondergrondse parkeergarage van het land. En wij maken deel uit van het ontwerpteam! Parking 't Zand in het centrum van Brugge wordt uitgebreid van 1.297 naar 1.932 plaatsen. Tegelijkertijd wordt het park Koning Albert I herontworpen. Het fijne stof...

lees meer