• Administratieve kantoren Provincie Antwerpen

  De nieuwe administratieve kantoren van de provincie Antwerpen, “het Provinciehuis”, zijn passief gecertificeerd dankzij het ontwerp vanuit een duurzaam perspectief waarbij onder meer vorm, oriëntatie, gevels, … geoptimaliseerd werden.

 • Herman Teirlinckgebouw Brussel

  Grootste passief gebouw in België dat 2.500 ambtenaren van de Vlaamse overheid huisvest. 90% van de energiebehoefte die nodig is om het gebouw te verwarmen of te koelen, wordt geleverd door geothermische energie.

 • Distributiecentrum en kantoor Van Marcke

  Van Marcke’s nieuwe kantoor en distributiecentrum is een toonbeeld van ecotechnologieën. Deze hoge normen vertalen zich in een distributiecentrum dat water- en CO2-neutraal is.

 • Akyra Hotel Hoi An

  Akyra Hoi An Hotel (een Casamia-project uit de provincie Quang Nam) is een prestigieuze project te midden van een natuurreservaat.

  Het ontwerp is erop gericht om zoveel mogelijk groen en waterlandschap te behouden om natuurlijk comfort te bieden maar eveneens de operationele kosten te minimaliseren.

engineering goes green

Since 1961, we have been one of Belgium’s leading independent engineering firms for technical equipment in the construction industry while offering specialized studies and advice in the context of sustainability and building physics.

Learn more about us  >