SHARE

Burberry store

Brussel, Belgium, Europe

Sector Commercial & retail
Project status completed
Location Brussel, Belgium, Europe
Execution June 2010 - September 2010
Architect Forma Concreta Architectes, Brialmontlei 10, 2018 Antwerpen, BE
Study February 2010 - April 2010
GFA 350 m2
Scope Study and following up MEP
Intervention Renovation
Client Burberry Europe, Horseferry Road, London SW1P 2AW, UK

Transformation of an empty building into an exclusive retail space in the center of Brussels.

Heating and cooling provided by a VRF system with readjustment units in the air ducts.

Central ventilation (10,000m³ / h) with an air group with heat recovery (cross flow exchanger), free cooling connected to concealed line grilles.

An air curtain was placed at the entrance door, which is also connected to the VRF system.

The store is equipped with systems for fire detection, access control, intrusion detection, theft protection, camera surveillance, wireless network and customer counting.

The store is also equipped with various multimedia systems such as a sound system and interactive touch screens.

More information on the Burberry store in Brussels.